Log på

European Medical Partner and Supplier

Om KEBOMED i Danmark

I Danmark markedsfører og distribuerer KEBOMED produkter indenfor operationsudstyr, implantater, apparatur, instrumenter samt engangsprodukter fra førende producenter på verdensmarkedet.

For sikring af kundens optimale udnyttelse og værdi af investeringerne tilbyder vi kurser og undervisning,. Ved levering af teknisk udstyr giver vi endvidere en personlig aflevering, installation og instruktion med formålet om, at udstyret kan anvendes med det samme.

Kvalitet er og har altid været centralt for KEBOMED, hvorfor vi naturligvis kun markedsfører CE-mærkede produkter fra leverandører med et certificeret kvalitets-styringssystem, og også arbejder efter retningslinierne i Good Distribution Practice (GDP).

Tal og data

KEBOMED selskabet blev i Danmark etableret i 1995 og har i dag omkring 25 medarbejdere.

Kontoret er placeret i Glostrup med over 1500 m2 lager samt 600 m2 kontorer, møde- og undervisningslokaler.

Vi har mere end 8.000 artikelnumre, hvor de fleste lagerføres og leveres fra dag til dag ved hjælp af et effektivt logistiksystem.

Administrerende direktør er Henrik Schjødt.

KEBOMEDs produktportefølje omfatter produkter indenfor operationsudstyr, implantater, apparatur, instrumenter samt engangsprodukter fra førende producenter på verdensmarkedet, mere specifikt indenfor følgende områder:

Hvorfor arbejde med os?

State-of-the-art produkter

Vi håndplukker hvert produkt i vores sortiment, for at sikre, at de lever op til vores kunders krav.

Vores personale

Vores personale er erfarne, uddannede og seriøse fagfolk - klar til at betjene dig.

Viden og opdateringer

Vi leverer mere end blot et produkt.
Vi leverer også viden,
vejledning og opdateringer